Wednesday, February 16, 2022

14 augusti uppsats

14 augusti uppsats



Jag älskar mitt land som är fullt av naturlig skönhet. 14 augusti, kl, 14 augusti uppsats. Karachi är Pakistans största hamn. Vackra blommor i klara färger vars doft och iakttagelse gör mig glad. Ja, inklusive den nationella flaggan och deras flagga. Det finns också en trend i många hem att dekorera sina hus med flaggor och pappersflaggor och från vuxna, t, till barn är alla med och gör dekorationerna.





14 augusti Pakistans självständighetsdag Tal/uppsats på engelska



Azadi Mubarak SmsPakistan SMS. Här delar vi dig av 14 augusti uppsatsens historia och betydelsen av självständighetsdagens uppsatstal på urdu och engelska som du kan kolla och läsa online den 14 augusti taqreer där förklarar hela händelsen av frihet muslimer som kan få autonomi från britterna och hindu. Jag kommer att ladda upp hela debatten 14 augusti på engelska och Urud, 14 augusti Uppsats på engelska tillgänglig på denna webbsida för alla skolor och högskolor 14 augusti uppsats händelserna 14 اگست och fira detta tillfälle med full glädje och känn denna självständighetsdag med full glädje. Det finns så många festivaler i världen som juldagen, Eid-ul-Fitr, Eid-ul-Azha, Shab-e-Miraj, 25 december, Eid Milad UN Nabi och 14:e 14 augusti uppsats. Men den mest avgörande dagen i livet för muslimerna på subkontinenten är den 14 augusti eftersom muslimerna idag fick ett landskap som får namnet Pakistan, vilket är ett minne av muslimernas ansträngningar att få ett separat fosterland eller hemland där de kan leva med fred och välstånd och glädjefullt liv.


I dessa dåliga situationer skapade ALLAH den Allsmäktige en oförskämd och skicklig ledare för Quaid-e-Azam Muhammad Ali Jinnah för att klara av dessa svårigheter för muslimer på subkontinenten och den store ledaren Mr. Jinnah skickades reformera de indiska muslimerna från de förkrossande och svåra omständigheterna och på detta sätt, genom de stora ansträngningarna från Mr, 14 augusti uppsats. Jinnah och de indiska muslimerna utvecklar en resolution som heter Muslim League där Mr, 14 augusti uppsats. Så Quaid e Azam hade mött mycket lidande för att vinna denna svåra kast som är skapandet av Pakistan. Äntligen vann han ett isolerat hemland åt muslimerna 14 augusti uppsats subkontinenten som dyrkade gudar, gudar och gudinnor av poesi, luft och idoler men Mr.


Quaid-e-Azam skapade med sina eviga ansträngningar en klyfta mellan hinduerna och muslimerna och berättade för indiska muslimer den rätta vägen för att vinna ALLAH den allsmäktige nåden och deras fosterland, 14 augusti uppsats. Så på detta sätt uppstod muslimer eller nation under ledning av Mr. Jinnah mötte varje olycka i bildandet av Pakistan och i denna kampkaravan är de mest kända personligheterna Dr. Allama Muhammad Iqbal, Fatima Jinnah, Moulana Muhammad Ali Johar, Liaqat Ali Khan och Sir Syed Ahmad Khan var inblandade och de offrade sina 14 augusti uppsats för att uppnå ett islamiskt och ideologiskt land där de kunde följa reglerna i Koranen Pak och Sunnat för vår helige profet Hazrat Muhammad Frid vare med honom.


Så småningom antogs resolutionen i Minto Park, Lahore och Mr. Quaid-i-Azim Muhammad Ali Jinnah ansträngningar från gryning till skymning och andra stamfäder oändliga ansträngningar Pakistan dök upp på kartan över världen under året och det är en minnesvärd dag i historien om muslimerna på subkontinenterna. I den sista 14 augusti uppsats skulle vilja säga att må ALLAH den allsmäktige rädda vårt Pakistan från alla katastrofer och katastrofer i den kommande framtiden och vi firade denna dag 14 augusti varje år med full lycka i hela världen. com är uppdaterad den 14 augusti uppsats på engelska, 14 augusti Uppsats på urdu, 14 augusti Tal på engelska14 augusti Tal på urdu14 augusti uppsats på engelska14 augusti Debatt på urdu Gratis nedladdning Independence Day Historia tal uppsats taqreer debatt.


Varje år åker tusen personer till Bagah Border och ser de pakistanska soldaterna paradera, 14 augusti uppsats. Pakistans självständighetsdag 14 augusti uppsats Taqreer of Quaid i Azam Muhammad Ali Jinnah och Allama Muhammad Iqbal 14 augusti taluppsats är gratis nedladdning. Dela med sig 14 augusti uppsats Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Reddit Tumblr Mer Skriv ut E-postficka. Föregående Lahore Board Resultat 9:e klass Nästa 14 augusti HD-bakgrundsbilder Hanteras av Sirf Zeshan. Skicka till e-postadress Ditt namn Din e-postadress Avbryt Inlägget skickades inte - kontrollera dina e-postadresser! Tyvärr kan din blogg inte dela inlägg via e-post.





en separat fredsuppsats



Dagen börjar med flagghissningsceremonier i huvudstaden Islamabad samt i alla större städer i Pakistan. Det pakistanska folket besöker nationella monument som Minar Pakistan på denna nationella helgdag som är fullt upplyst till minne av Pakistan. självständighet från det brittiska imperiet. Namnen på personer som Muhammad Ali Jinnah, Allama Muhammad Iqbal och Sir Syed Ahmad Khan är alltid skrivna med gyllene ord i Pakistans historia. Muhammad Ali Jinnah, populärt känd som Quaid-e-Azam, är Pakistans verkliga grundare.


Allama Iqbal uppmuntrade med sin passionerade poesi muslimer att tänka och skapa sig ett namn i världen. Sir Syed Ahmad Khan tog den muslimska nationen framåt och byggde skolor och högskolor för muslimerna så att de kunde veta hur man möter de moderna kraven på för tidig ålder. Människor offrade sina liv för frihet eftersom de inte fritt kunde följa islam och utföra sina religiösa plikter ordentligt på subkontinenten. När de utför sina religiösa plikter straffas eller trakasseras de. Det retade muslimerna men eftersom de var en svag nation kunde de inte göra något.


Pakistan kom till efter många uppoffringar. Många av våra förfäder offrade sina liv endast för friheten för sina framtida generationer, för ett fritt land där alla muslimer kan utföra sina religiösa plikter frivilligt och fritt. Vi lever nu som en fri nation och njuter av alla skönheter och charm i vårt hemland. Som en fri och självständig nation måste vi tjäna vårt land efter bästa förmåga. Vi måste arbeta helhjärtat och flitigt för utvecklingen av vårt älskade hemland, vi får inte glömma våra förfäders och nationella ledares uppoffringar som gjorde detta land till ett obegränsat område för oss att leva i. Nu är det dags att arbeta med den ande som fanns i blodet hos våra nationella hjältar som kämpade för vår frihet.


Nu är det dags att göra ett starkt engagemang för att förbättra vårt heliga land. Vi får inte äventyra vår integritet och låta vår frihet och integritet användas av andra världsmakter. På denna lediga dag, låt oss ompröva våra planer, våra handlingar och deras konsekvenser. Vi bör alla be för vårt heliga land på denna gynnsamma dag och lova oss själva att vi inte kommer att låta det skadas och kommer att arbeta för att försvara det till dagen för vårt sista andetag. Pakistans nationella flagga designades av grundaren av Pakistan, Mr. Muhammad Ali Jinnah. Själva flaggan är mörkgrön med en vit stapel, en vit halvmåne i mitten och en femuddig stjärna. Varje färg och symbol som används i flaggan har sin betydelse. Den vita stapeln och det mörkgröna fältet symboliserar minoriteter och den muslimska majoriteten.


Halvmånen på flaggan representerar framsteg och den fem radiella stjärnan symboliserar ljus och kunskap. Det finns dock en kontroversiell uppfattning att den ursprungliga designern av flaggan inte var Quaid utan Amiruddin Khudai. Vissa tror att det inte var någon av dem utom mästare Afzal Hussain, men det är inte klart vem den verkliga designern var. Storleken på flaggan varierar för användning på olika platser eller evenemangstillfällen. För formella tillfällen, för byggnadsbruk, för bilar och bord är alla flaggor olika i storlek. Det finns många tillfällen då den pakistanska flaggan traditionellt hängs eller viftas. Det finns också speciella dagar då flaggan är på halv stång. Dessa specifika dagar inkluderar årsdagen för Allama Muhammad Iqbal den 21 april, årsdagen av Quaid-e-Azam den 11 september, årsdagen för Liaquat Ali Khan den 16 oktober och andra speciella dagar som identifierats av regeringen.


Den pakistanska flaggan flaggas även i de officiella bostäderna för vissa VIPs när de är hemma. Vissa människor har rätt att flagga med den nationella flaggan på sina motorfordon, flygplan och flygplan medan dignitärerna sitter inne. Bland dessa dignitärer finns Pakistans president, Pakistans premiärminister, ordföranden för Pakistans senat, talmannen för Pakistans nationalförsamling, Pakistans överdomare, provinsguvernören och chefsministrarna i provinserna och Högsta domstolens chefsdomare. Ja, inklusive den nationella flaggan och deras flagga. Därför kan man dra slutsatsen att Pakistans flagga är mycket viktig och auktoritativ, den representerar många nationella och patriotiska aspekter av landet.


En nationalhjälte är en individ med extraordinära egenskaper. Han har makten att forma sitt lands öde. Det har funnits många stora hjältar genom historien, men Quaid-e-Azam Muhammad Ali Jinnah är vår nationalhjälte. Han är grundaren av Pakistan och räddaren för hundratals miljoner indiska muslimer. Det kallas sin tids bästa uttalande. Endast ett fåtal har lyckats få kontroll över ett stort land som Pakistan med fredliga medel. Han föddes i Karachi den 25 december, i huset till en affärsman som heter Jinnah Punja. Han åkte till England för att studera juridik efter att ha avslutat sina universitetsstudier. Han återvände till Bombay som advokat och började sin praktik där. Han gjorde sig snart ett namn som advokat. Han gick in i politiken år Han gick med i den indiska nationalkongressen för att befria sitt land från brittiskt styre.


Till en början var han en stark anhängare av hinduisk-muslimsk enhet. Men snart fick han reda på att hans hinduiska ledare var trångsynta och att de inte gav en rättvis överenskommelse till det muslimska förbundet. Han erkändes som en försvarare av muslimska rättigheter. Han arbetade för ett separat hemland för indiska muslimer, som han slutligen fick den 14 augusti. Han blev den första generalguvernören i Pakistan. Men dag för dag påverkade trycket från hans arbete hans kropp, och han dog den 11 september, Döden tillät honom inte att arbeta för utvecklingen och äran av sitt land. Quaid-e-Azam hade en karaktär. Till och med hans motståndare erkände hans ärlighet och integritet. Han är hjälten i vår stora frihet. Bästa uppsatsen om Mors Dag Word Mother är namnet på det bästa, sannaste och vackraste förhållandet i Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.


E-postadress. Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar. ED-böcker B. Hem Artiklar Uppsats. Top Independence Day Essay om Pakistan 14 augusti för alla klasser. Lördagen den 14 augusti Pakistans självständighetsdag Innehållsförteckning. Uppsats-om-varför-jag-älskar-Pakistan-Pdf-nedladdning Ladda ner. Pakistan Zindabad svar. Mohammad Ahsan. 17 augusti, kl. Muhammad Ishaq. 14 augusti, kl. laraib atta. 12 augusti, kl. Mohsan Bhatti. 10 augusti, kl. Jag älskar dig Pakistan och pakistan. Jag är stolt över dig…………. Saroo honung. 7 augusti, kl. Pakistan är mitt moderland och skydd också.. thinx Mr Jinnah för denna vackra present??? Awais Bashir. 5 augusti, kl.


Jag är stolt över att vara pakistan.. jag älskar pakistan. jag känner mig stolt över att jag är en pakistansk Svara. 27 maj, kl. Iqra Rajput. Jinnah skickades reformera de indiska muslimerna från de förkrossande och svåra omständigheterna och på detta sätt, genom de stora ansträngningarna från Mr. Jinnah och de indiska muslimerna utvecklar en resolution som heter Muslim League där Mr. Så Quaid e Azam hade mött mycket lidande för att vinna denna svåra kast som är skapandet av Pakistan. Äntligen vann han ett isolerat hemland för muslimerna på subkontinenten som dyrkade gudar, gudar och gudinnor av poesi, luft och idoler men Mr. Quaid-e-Azam skapade med sina eviga ansträngningar en klyfta mellan hinduerna och muslimerna och berättade för indiska muslimer den rätta vägen för att vinna ALLAH den allsmäktige nåden och deras fosterland.


Så på detta sätt uppstod muslimer eller nation under ledning av Mr. Jinnah mötte varje olycka i bildandet av Pakistan och i denna kampkaravan är de mest kända personligheterna Dr. Allama Muhammad Iqbal, Fatima Jinnah, Moulana Muhammad Ali Johar, Liaqat Ali Khan och Sir Syed Ahmad Khan var inblandade och de offrade sina liv för att uppnå ett islamiskt och ideologiskt land där de kunde följa reglerna i Koranen Pak och vår heliga profets Sunnat Hazrat Muhammad Frid vare med honom.

No comments:

Post a Comment