Thursday, January 6, 2022

SMSa medan du kör övertygande uppsats

SMSa medan du kör övertygande uppsats



En anledning till att människor som kör mot denna åtgärd är övertygande eftersom det orsakar en stor mängd bilolyckor varje år. Trots dessa farhågor är människor fortfarande fixerade vid sina telefoner som är farliga för inte bara föraren utan även andra trafikanter. Lägg till en personlig anteckning. Varför sms medan du kör övertygande uppsats vem som helst vara emot lagar som görs endast för att öka körsäkerheten för förare? Regeringen måste anta lagar som gör det obligatoriskt för alla att ta distraherade körlektioner.





Liknande ämnen



Är det verkligen så viktigt att hålla kontakten under sms-timmen sms medan du kör övertygande uppsats dagen? Detta lämnar dem att få saker gjorda medan de är på väg. Att kolla e-post är en högsta prioritet för amerikaner och eftersom många havsmartphonees, sms medan du kör övertygande uppsats, de kommer att göra det på sms-väg också medan de skickar textmeddelanden. Ingen louis armstrong forskning vilken ålder föraren är, under inga omständigheter bör de sms:a medan du kör. Att sms:a eller använda en mobiltelefon när du kör är mycket övertygande för dig själv och de människor som omger dig. En anledning till att människor som kör mot denna åtgärd är övertygande eftersom det orsakar en stor mängd bilolyckor varje år.


När de kör, vuxna skriver tonåringar uppsatser motstår lusten att ta upp sin mobiltelefon och skicka ett sms eller svara på en. Att köra föraren hör vibrera eller ringa, ingenting kan hindra dem från att kolla aviseringen på sin telefon. På ett tag togs 5 liv och människor fick sms från bilen för att de blev distraherade när de körde, säger regeringen. Copeland Oskyldiga människors liv tas varje dag på grund av en enkel distraktion. Biluppsats är fyra gånger vanligare att äga rum medan föraren är på sin mobila enhet än någon annan körning. Mulgrew Olika delstater har speciella åsikter om de lagar som träder i kraft om att skicka sms under körning. Delstaten Utah har en lag upprättad som säger att om en förare sms:ar medan han kör sms medan du kör övertygande uppsats slutar krascha, uppsats kommer att köra femton år i fängelse.


Enligt Bret Schulte är det inte lika farligt att prata i mobiltelefon som nuförtiden. Schulte Medan du pratar uppsats i telefonen är det lättare att fortfarande köra fokuserat på vägen framför sms medan du kör övertygande uppsats föraren. Inte bara när de sms:ar när de sitter bakom ratten, många jämför risknivån med rattfylleri. Att köra berusad samtidigt är olagligt, precis som vissa anser att sms:a under körning också borde vara det. Larry Copeland uppger att efter en studie genomförd vid University of Utah visade den att bilkörning med en alkoholhalt i blodet på 0. Fast 0. Rattfylleri är en annan övertygande orsak till bilolyckor som händer varje dag.


Om folk var mer medvetna sms medan du kör övertygande uppsats hur nära besläktade sms när du kör att sms:a berusad är övertygande, det skulle hjälpa att informera alla förare om säkerheten att sms:a ratten. Alla dessa faror på övertygande vägar gör andra förare väldigt nervösa. Copeland Inte bara skadar distraherade förare sig själva, men de sätter alla andra förare på vägen i samma farliga position utan att inse det. Även om majoriteten av människor smsar till förmån för lagar som förbjuder sms när man kör, sms medan du kör övertygande uppsats, vissa kan ha motsatta åsikter. Varför skulle någon vara emot lagar som görs enbart för att öka körsäkerheten för förare?


Stephanie Hanes säger att lagar som tillämpats för att förbjuda sms under körning har misslyckats med att minska antalet bilolyckor och till och med ökat antalet på uppsatsplatser. Hanes Ett problem med sms:et är att det inte finns tillräckligt med uppföljning, det är inte ett hot mot förare, sms medan du kör övertygande uppsats. Körning som tillåter föräldrar sms medan du kör övertygande uppsats spåra tonåringar under bilkörning anses vara övertygande användbart istället för att slösa tid på uppsatslagar. Efter att en lag infördes i Kalifornien som förbjöd användning av textmeddelanden under körning, fördubblades mängden, enligt en studie utförd av Automobile Club of Southern California.


Hanes Så mycket som regeringen försöker samtidigt som de förbjuder sms när de kör, kan de inte stoppa det. Det finns vissa människor som verkligen känner att lagarna mot sms bakom ratten inte är effektiva. Det kan skada andra på vägen som inte gör något annat än att försöka ta sig till sin destination på ett säkert sätt. Om folk skulle få upp ögonen för farorna med sms medan du kör övertygande uppsats under körning skulle övertygande bilolyckor ta bilkörning varje år och sms skulle vara mycket säkrare. Distraherade förare sms medan du kör övertygande uppsats att veta positionen de sätter andra uppsats samt medan.


När förare sitter bakom ratten bör förare aldrig rikta sin uppmärksamhet mot sin mobiltelefon och medhjälpare för avhandlingsstudier alltid övertyga sina ögon på vägen. Citat: Copeland, Larry, sms medan du kör övertygande uppsats. Copeland, Larry. Gale Motsatta Synpunkter I Contex. Hanes, Stephanie. Stefan Kiesbye. Detroit: Greenhaven Press, At Issue. Sms:a motstående synpunkter i sammanhang. Vilket av dina verk skulle du vilja berätta för dina vänner om? Dessa länkar kommer automatiskt att visas i din e-post. Om du har ett förslag om denna webbplats eller har problem med den, eller om du behöver rapportera missbruk på webbplatsen, vänligen meddela oss.


Vi försöker göra TeenInk. Observera att även om vi värdesätter din input, kan vi inte svara på alla meddelanden. Om du har en kommentar om ett visst verk på den här webbplatsen, gå till sidan där det verket visas och skriv en kommentar om det. Tack! Har inget konto? Registrera dig för en. Tillbaka till login. Summer Program Recensioner College Recensioner. Writers Workshop regelbundna forum. Programlänkar Programrecensioner. Mer av denna författare Följ Brooke Gitlin. Visa profil. Rapportera missbruk Skriv ut. Författarens kommentarer:. Jag gillar denna 0.


Rösta sms medan du kör övertygande uppsats 0. Posta en kommentar. Lägg till i favoriter. Föregående Nästa. Heta ämnen. Gör det själv. Kära Amerika. Jag tror på att äta efterrätt först. Den här artikeln har 1 kommentar. Maila mig när någon svarar. Publicera kommentar. Dragon-slayer sa Dragon-slayer0 artiklar 0 bilder 1 kommentar. Bra artikel kan berätta om hur att sms:a när jag kör irriterar mig då ingen är uppmärksam och vi missar grönt ljus. Rapportera missbruk. Tweets sms medan du kör övertygande uppsats teenink. Dela detta vidare. Berätta för mina vänner. Välj vad du vill mejla Vilka av dina verk skulle du vilja berätta för dina vänner om?


Fan art. Skicka din e-post till. Lägg till en personlig anteckning. Skicka detta meddelande. Nicholas föddes i Boston den 15 januari och dog den 31 januari, sms medan du kör övertygande uppsats, efter en heroisk 3-årig kamp med en hjärntumör. Nick tillbringade sina somrar med sin familj i Wolfeboro-området och njöt av att vandra i Vita bergen. Nick är så mycket mer än en park. Nick är en plats som alla medlemmar i vårt samhälle kan njuta av, bygga vänskap och skapa minnen som de kommer att vårda för resten av livet, sms medan du kör övertygande uppsats. Vår park är öppen för allmänheten och är en säker plats att komma och leka, läsa en bok, ta en promenad eller bara njuta av sevärdheter och ljud som kanske bara tar dig tillbaka till dina egna barndomsminnen. Hem Om Nicholas J.


med Dr. Jessica O'Hara Vänligen ange e-postadressen som du använder för att logga in på TeenInk. org Blogg Staten Utah har en lag upprättad som säger att om en förare sms:ar medan han kör och slutar krascha, kommer uppsatsen att köra femton år i fängelse. Sms:a under körning Övertygande uppsats — Exempel på textmeddelanden och körning av uppsatser - Gratis övertygande, argumenterande uppsatser och forskningsartiklar Alla dessa faror på övertygande vägar gör andra förare väldigt nervösa. Schutle, Bret. Gale, Cengage Learning. E-postadress. Lösenord Glömt lösenord? Kom ihåg mig. Glömt lösenord. Ogiltig e-postadress!





expository essay disposition exempel



Sådana farhågor har tagits upp av olika statliga myndigheter, för att försöka förhindra sådana händelser har nya lagar antagits som gör mobiltelefonanvändning i bilar olaglig. Det är dock inte många som följer dessa lagar, de flesta sms:ar och kör, förutsatt att de kan vara uppmärksamma på andra bilar. Du ser ofta människor, sms:a eller gå igenom sin telefon när du kör. Mobilanvändning under körning är den främsta orsaken till dödsolyckorna, vilket leder till flera dödsfall. Trots dessa farhågor är människor fortfarande fixerade vid sina telefoner som är farliga för inte bara föraren utan även andra trafikanter.


Distraktion på vägen orsakas av tonåringar som har förtroende för att de kan sms:a eller prata i telefon medan de kör. Fler än 5 personer har dött förra året på grund av sms-körning; Dessa olyckor orsakas oftast av tonåringar under 21 år. Dessa nya lagar måste förbjuda sms och körning för alla, inte bara unga förare eftersom sms och körning har liknande effekt på alla. Det ska inte finnas några invändningar mot lagar för sms under körning. Varje stat måste ha liknande lagar mot sms när du kör. Straffet för de som hittas sms:a under körning bör skärpas för att få folk att gräva djupare i fickan för att betala mer.


Enbart böter räcker inte; strängare regler bör inkludera körkortsavstängning för att få människor att hålla borta sina telefoner när de kör. Att prata medan du kör är den största distraktionen för förare eftersom det handlar om att ditt sinne fokuserar på vad du säger snarare än att uppmärksamma vad du ser på vägen. Ny teknik låter dig ringa e-postsamtal och skicka textmeddelanden via en röstaktiverare, vilket gör det lättare för enheter att bli distraherade. För att förhindra det, försök att ange adressen innan du lämnar din uppfart eller ha en passagerare i bilplugin för dig.


En annan anledning till att förare blir distraherade när de kör är att båda händerna inte sitter på ratten, de försöker dricka och äta allt medan de kör. Uppsatsexempel. Uppsatsämnen. De mest populära uppsatsämnena om sms och körning utarbetade av våra experter:. Faror med att skicka sms när vi kör. Ibland gör vi dåliga val som kan vara farliga för våra liv eller påverka människornas liv omkring oss. SMS och bilkörning är en av de yttersta farliga sakerna Mobiltelefonanvändning har blivit extremt populär under de senaste decennierna. SMS och kör problem i Nebraska Inledning Ett mycket allvarligt problem som påverkar Nebraskans idag är mängden förare som kollar och svarar på textmeddelanden på sina mobiltelefoner när de kör.


Sms och bilkörning bör stoppas Inledning: Uppmärksamhet: Föreställ dig att du körde och plötsligt får du ett sms. Vilka är farorna med att skicka sms när du kör? Farorna med att sms:a medan du kör Xzavier Davis-Bilbo är ett normalt barn som bor i Wisconsin, Milwaukee. Uppsats om sms och bilkörning Att sms:a medan man kör bil är en av de oroande trenderna i samhället, både tonåringar och vuxna har utvecklat en vana att använda mobiltelefoner när man kör bil. Du ser ofta människor, sms:a eller gå igenom sin telefon medan du kör Mobiltelefonanvändning under körning är den största orsaken till dödsolyckorna, vilket leder till flera dödsfall. Hittade inte papperet du letade efter?


Delstaten Utah har en lag fastställd som säger att om en förare sms:ar medan han kör och slutar krascha, kommer uppsatsen att köra femton år i fängelse. Enligt Bret Schulte är det inte lika farligt att prata i mobiltelefon som nuförtiden. Schulte Medan du pratar essay i telefonen är det lättare att fortfarande köra fokuserat på vägen framför föraren. Inte bara när de sms:ar när de sitter bakom ratten, många jämför risknivån med rattfylleri. Att köra berusad samtidigt är olagligt, precis som vissa anser att sms:a under körning också borde vara det. Larry Copeland uppger att efter en studie genomförd vid University of Utah visade den att bilkörning med en alkoholhalt i blodet på 0. Fast 0.


Rattfylleri är en annan övertygande orsak till bilolyckor som händer varje dag. Om folk var mer medvetna om hur nära besläktat sms när de kör att sms:a berusad är övertygande, skulle det hjälpa att informera alla förare om säkerhetssms till ratten. Alla dessa faror på övertygande vägar gör andra förare väldigt nervösa. Copeland Inte bara skadar distraherade förare sig själva, men de sätter alla andra förare på vägen i samma farliga position utan att inse det. Även om majoriteten av människor sms:ar till förmån för lagar som förbjuder sms när de kör bil, kan vissa ha motsatta åsikter.


Varför skulle någon vara emot lagar som görs enbart för att öka körsäkerheten för förare? Stephanie Hanes säger att lagar som tillämpats för att förbjuda sms under körning har misslyckats med att minska antalet bilolyckor och till och med ökat antalet på uppsatsplatser. Hanes Ett problem med sms:et är att det inte finns tillräckligt med uppföljning, det är inte ett hot mot förare. Att köra bil som gör det möjligt för föräldrar att spåra tonåringar medan de kör bil anses vara övertygande användbart istället för att slösa tid på uppsatser. Efter att en lag infördes i Kalifornien som förbjöd användning av textmeddelanden under körning, fördubblades mängden, enligt en studie utförd av Automobile Club of Southern California.


Hanes Så mycket som regeringen försöker samtidigt som de förbjuder sms när de kör, kan de inte stoppa det. Det finns vissa människor som verkligen känner att lagarna mot sms bakom ratten inte är effektiva. Det kan skada andra på vägen som inte gör något annat än att försöka ta sig till sin destination på ett säkert sätt. Om folk skulle få upp ögonen för farorna med att sms:a medan de kör, skulle övertygande bilolyckor ta bilkörning varje år och sms:et skulle vara mycket säkrare. Distraherade förare måste känna till positionen de sätter andras uppsats samt medan. När förare sitter bakom ratten bör förare aldrig rikta sin uppmärksamhet mot sin mobiltelefon och medhjälpare för avhandlingsstudier alltid övertyga sina ögon på vägen.


Citat: Copeland, Larry. Copeland, Larry. Gale Motsatta Synpunkter I Contex. Hanes, Stephanie. Stefan Kiesbye. Detroit: Greenhaven Press, At Issue. Sms:a motstående synpunkter i sammanhang. Vilket av dina verk skulle du vilja berätta för dina vänner om? Dessa länkar kommer automatiskt att visas i din e-post. Om du har ett förslag om denna webbplats eller har problem med den, eller om du behöver rapportera missbruk på webbplatsen, vänligen meddela oss. Vi försöker göra TeenInk. Observera att även om vi värdesätter din input, kan vi inte svara på alla meddelanden. Om du har en kommentar om ett visst verk på den här webbplatsen, gå till sidan där det verket visas och skriv en kommentar om det.


Tack! Har inget konto? Registrera dig för en. Tillbaka till login. Summer Program Recensioner College Recensioner. Writers Workshop regelbundna forum. Programlänkar Programrecensioner. Mer av denna författare Följ Brooke Gitlin. Visa profil. Rapportera missbruk Skriv ut. Författarens kommentarer:. Jag gillar denna 0. Rösta denna 0. Posta en kommentar. Lägg till i favoriter. Föregående Nästa.

No comments:

Post a Comment