Tuesday, February 15, 2022

Marijuana borde vara olaglig uppsats

Marijuana borde vara olaglig uppsats



Studier visar också att marijuana kan lindra former av illamående. Både Kaliforniens "Compassionate Use Act" och Arizonas "Drug Medicalization, Prevention and Control Act" antogs med övertygande marginaler trots välfinansierat motstånd. Om ogräs blev lagligt kanske regeringen kan lägga en skatt på det och använda det marijuana borde vara olaglig uppsats pengar till skolfinansiering. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Metod för att erhålla nödvändiga godkännanden Exempel på forskningsdokument.





Få professionell hjälp och frigör din tid för viktigare kurser



Marijuana hjälper cancerpatienter på många sätt. Inhalerad marijuana kan vara till hjälp för neuropatisk smärta, som orsakas av skadade nerver. Det kan också vara till hjälp vid behandling av illamående och kräkningar som kommer med kemoterapi. Om marijuana legaliserades skulle det hjälpa alla medborgare med cancer och förhoppningsvis minska mängden av dem som får diagnosen. Marijuana kan också hjälpa cancerpatienter som går igenom kemoterapi med smärtan det orsakar och återfå aptiten. Studier visar också att marijuana kan lindra former av illamående.


Läkare har också använt marijuana för betydande smärtlindring. Legalisering av medicinsk marijuana Nyligen har medicinsk marijuana varit en stor kontrovers. Regeringen har diskuterat om de borde legalisera det eller inte. I nuläget marijuana borde vara olaglig uppsats kongressen har lämnat stater att besluta. Eftersom det är fortfarande marijuana borde vara olaglig uppsats under den federala regeringen tillsammans så kan en person fortfarande få problem för det. Legalisering av marijuana skulle vara fördelaktigt för många människor. Kemoterapi är mycket hårt för en persons kropp. När det orsakar problem som illamående och kräkningar, finns det inte mycket en patient kan göra förutom att få utskrivet ett annat läkemedel. Det är inte säkert, och det är inte heller hälsosamt att vara på flera mediciner.


När marijuana fördes till USA. En annan schemalagd drog, klassificerad av detta USA är heroin. Marijuana kan faktiskt rädda liv, och bör inte vara i samma kategori som heroin. Varför är ogräs egentligen olagligt? Har du någonsin frågat dig själv varför det verkligen är olagligt med ogräs? Säker marijuana borde vara olaglig uppsats har fått höra hela ditt liv att ogräs är en gatewaydrog och att det kommer att leda dig in på fel väg. Men om du gör lite forskning skulle du ta reda på att de verkliga anledningarna till att ogräs är olagligt är mycket mer annorlunda än vad du har fått höra. Eftersom marijuana är ett ogräs som har många kemikalier, är detta mycket farligt eftersom när det röks, sätts det in i vårt system.


Folk kanske säger att medicinsk marijuana är användbart och kan rädda ditt liv om du använder det på rätt sätt, men det har det gjort marijuana borde vara olaglig uppsats som kan skada dig och göra din sjukdom värre. En av de svåraste sakerna för användningen av medicinsk marijuana är att dela ut exakta doser av det. Detta är svårt eftersom det innehåller kemikalier och kan bli beroendeframkallande om det konsumeras i stora portioner. P-piller kan leda till beroende och kan skada din kropp under en lång tids användning. Det har hjälpt med vissa medicinska problem som glaukom och kroniska sjukdomar som cancer, marijuana borde vara olaglig uppsats. De äldre vuxna håller inte med om legaliseringen i vissa stater eftersom de har negativa tankar om ogräs.


Det har sagts att medicinsk marijuana först användes runt B. och blev sedan praktiskt taget obefintlig efter när Marijuana Tax Act förbjöd drogen i USA Webley. Sedan dess har användningen av marijuana mest betraktats som marijuana borde vara olaglig uppsats. För närvarande bevisar vetenskapen att det kan finnas mer med marijuana än bara rekreationsanvändning. Forskare bevisar att marijuana i olika former kan lindra symtom på många sjukdomar samt potentiellt bota vissa sjukdomar Merino. Fritidsanvändare av marijuana köper marijuana för att bli stenad, inte för att de åtgärdar ett medialt problem; därför bör reglerna vara olika natt och dag, inte nästan identiska.


Fritidsbutiker känner att deras verksamhet får en törn på grund av medicinska marijuanabutiker som underskrider dem, men medicinska marijuanabutiker är inte ett företag utan är här för att tillhandahålla mediciner av hög kvalitet. Förvandla inte medicinsk marijuana till vinst. De flesta medicinska marijuanadispensärer får cannabismedicin från andra patienter och tar bara ut den summa pengar det kostar för el och näringsämnen att producera växten. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards.


Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut. Hemsida Övertygande uppsats om varför marijuana bör vara lagligt, marijuana borde vara olaglig uppsats. Övertygande uppsats om varför marijuana bör vara lagliga ord 5 sidor öppet dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet, marijuana borde vara olaglig uppsats. Visa Marijuana borde vara olaglig uppsats. Relaterade dokument Legalisering av marijuana Marijuana hjälper cancerpatienter på många sätt. Läs mer. Ord: - Sidor: 5. Fördelarna med att legalisera medicinsk marijuana Marijuana kan också hjälpa cancerpatienter som går igenom kemoterapi med smärtan det orsakar och återfå aptiten.


Ord: - Sidor: 6. Medicinsk marijuana legalisering Medicinsk marijuana legalisering Nyligen har medicinsk marijuana varit en stor kontrovers. Medicinsk Marijuana Fördelar Kemoterapi är mycket hårt på en persons kropp. Övertygande essä om marijuana När marijuana fördes till USA. Ord: - Sidor: 7. Övertygande uppsats: Varför är Weed verkligen legaliserat? Bör marijuana legaliseras i USA? Ord: - Sidor: 9. Övertygande essä Marijuana-piller kan leda till beroende och kan skada din kropp under en lång tids användning. Argument mot medicinsk marijuana Det har sagts att medicinsk marijuana först användes runt B. Övertygande essä om fritidsmarijuana Användare av fritidsmarijuana köper marijuana för att bli stenad, inte för att de tar upp ett medialt problem; därför bör reglerna vara olika natt och dag, inte nästan identiska, marijuana borde vara olaglig uppsats.


Relaterade ämnen. Cannabis Lagligheten av cannabis per land Hashish Global Marijuana March Hampa Cannabis legala och medicinska status. Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar.





exempel på en observationsuppsats



Ogräs är mycket säkrare och du är mindre benägen att överdosera i motsats till överdosering av alkoholförgiftning. Regeringen kan sätta en åldersriktlinje som de gör med cigaretter och alkohol. Hur det fungerar. En annan anledning till att ogräs borde vara lagligt är att jag tror att det kan vara ekonomiskt fördelaktigt för regeringen. Om ogräs blev lagligt kanske regeringen kan lägga en skatt på det och använda de extra pengarna till skolfinansiering. Med så många människor som vill att ogräs ska vara lagligt kan det skapa mycket goda intäkter. Det kan inte bara hjälpa till att tjäna pengar utan det kan också minimera hur många personer som arresteras per år.


Och detta skulle faktiskt kunna hjälpa rättssystemet genom att frigöra fängelsesystemet och skapa utrymme för de verkliga brottslingarna. Så som du kan se kan det också hjälpa rättssystemet genom att göra marijuana lagligt. Folkhälsan bör också vara ett bekymmer för regeringen när det gäller att göra ogräs lagligt. Jag säger bli smart och få återförsäljarna ur bilden, rädda vår brottsbekämpning från att spendera större delen av sin tid på att arrestera användare, lätta på våra överfulla fängelser och fängelser. De borde fokusera på de droger som verkligen gör skada. Ekonomin kan påverkas kraftigt av i extra inkomster och bidra till ökade arbetstillfällen och ta oss ur eventuell ekonomisk svacka. Legaliseringen av marijuana skulle ge USA.


möjligheten att odla hampa som en värdefull och mångsidig jordbruksgröda, men det största hindret är motståndet mot laglig marijuana, så U.S. erkänner inte hampa som en värdefull jordbruksvara. Även om marijuana inte har legaliserats i Kanada och de flesta europeiska länder, har de ändå lyckats stödja laglig hampa odling. Att erkänna möjligheten att utveckla hampa som ett biobränsle och ett alternativ till olja, som används som bränslekälla och ett sätt att minska koldioxidutsläppen skulle också hjälpa ekonomin. Att legalisera marijuana skulle förenkla bördan av hampaproduktionen i USA.


Sammanfattningsvis är det uppenbart att debatten om marijuana är ett hett ämne. Men från analysen i denna artikel är det uppenbart att fördelarna med att legalisera ämnet överväger nackdelarna med att legalisera det och därför finns det ett behov av att legalisera det. Dessutom är det uppenbart att marijuana har många användningsområden, särskilt medicinska användningar och därför är det viktigt att legalisera det. Genom att anta lagstiftning som tillåter användning av marijuana kommer regeringen också att kunna generera mycket intäkter och därmed hjälpa landets ekonomi. Men eftersom det inte finns några påtagliga bevis som visar att användningen av marijuana orsakar döden och att det inte är fysiskt beroendeframkallande som cigaretter och alkohol, anser jag att det är hög tid att det legaliseras.


Sammantaget har inte frågan om att marijuana är ett olagligt ämne någon form av giltighet och därför borde det legaliseras men dess användning bör på något sätt kontrolleras. Saffer, James. Norton Publishers, Korematzu, R. fördelarna med att legalisera marijuana; -Berkeley's School of Information. Roe, W. Fördelar och nackdelar med att legalisera marijuana. Black Sheep Farm, USA. Joseph, fritz. PBS Free to Choose Vol. Dudley, Donnelly. marijuana-beroende. Gunia, Mexwell. Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret. Om den här uppsatsen tillhör dig och du inte längre vill att vi ska visa den kan du göra anspråk på den så tar vi bort den.


Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning. ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover. FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium!


LÄS MER. Inledning Debatten för och emot legalisering av marijuana har varit en av de mest kontroversiella frågorna i politiken på senare tid. BESTÄLL ANPASSAT PAPPER. Legalisering av marijuana. Förenta staterna. Legalisera marijuana. Legalisera marijuana. Medicinsk marijuana. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA. Läst den 7 januari Argumenterande uppsats om varför jag tycker att marijuana bör legaliseras. Oktober Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, okt Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 1 oktober, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad.


Anställ denna författare. Beräkna pris och beställ en uppsats. Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Legalisering av marijuana har snabbt blivit en kontroversiell fråga i Amerika. I USA sprider sig legaliseringen av marijuana för medicinska ändamål till delstatsnivå. Till exempel, i november, röstade folket i Kalifornien och Arizona för att legalisera marijuana av medicinska skäl.


Som ett resultat av Proposition i Kalifornien röker patienter nu marijuana förutsatt att deras läkare rekommenderar användningen av det. Ett recept krävs inte, och marijuana fortsätter att vara olagligt att förskriva. Dessa lagar och resolutioner sträcker sig från att inrätta terapeutiska forskningsprogram, till att tillåta läkare att skriva ut marijuana, till att be den federala regeringen att häva förbudet. Även om det har många medicinska fördelar - inklusive att förbättra aptiten hos kemoterapi- och AIDS-patienter, minska muskelspasmer i samband med epilepsi och multipel skleros, och lindra ögontrycket hos glaukompatienter - finns det inga bevis för att marijuana är den mest effektiva behandlingen. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen i marijuana THC är redan tillgänglig i sin juridiska form, Marinol; den har faktiskt terapeutiska tillämpningar; Därför behöver inte hela substansen av marijuana nödvändigtvis legaliseras.


Dessutom har marijuana många biverkningar som kan skada patienter. Om marijuana blir lagligt, skulle flera juridiska nackdelar uppstå. Det är till exempel högst troligt att läkare kan ta mutor från friska patienter för att skriva ut läkemedlet för rekreationsbruk. Detta skulle göra legaliseringen för svår att reglera eftersom recepten kan hamna i fel händer. Dessutom kan laglig marijuana ge narkotikahandlare en enkel möjlighet att undgå åtal för smuggling och handel med narkotika. Få tillgång till. Tillfredsställande uppsatser. Legalisering av medicinsk marijuana ord 2 sidor. Legalisering av medicinsk marijuana. Läs mer. Bra uppsatser. Droger och alkohol Ord 4 sidor.


Droger och alkohol. Kraftfulla uppsatser. Legalisering av Marijuana Words 4 sidor. Legalisering av marijuana. Federal Government and Medicinal Marijuana Words 4 sidor. Den federala regeringen och medicinsk marijuana. Marijuana: More Friend Than Foe Words 2 sidor. Marijuana: Mer vän än fiende. Argumenterande uppsats: Don T avkriminalisera Marijuana-ord 2 sidor 5 citerade verk.

No comments:

Post a Comment